Lær at lave de lækreste brandvarme hveder

Lækre hveder med masser af kardemomme og en lille skvis surdej.

Antal: 10 stk.

Ingredienser:
  • 100 g. lun sødmælk
  • 110 g. lunt vand (spæd evt. op med lidt vand)
  • 10 g. gær 80 g. kvik surdej (kan erstattes med 10 g. ekstra gær)
  • 45 g. sukker
  • En sandstorm af hjemmestødt kardemomme
  • 2 æg
  • ca. 500 g. hvedemel
  • 1 tsk. salt
  • 60 g. blødgjort smør
 
Fremgangsmåde:

Æltes i 8 minutter.
Salt tilsættes – æltes i yderligere to minutter.
Smør tilsættes.
Hviler i 30 minutter.
Boller formes.
Hviler tildækket i en god time.
Bages i 18-24 minutter ved 180C grader alm. ovn.
Følg instrukserne i videoen!