Vilkår & handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Webshoppen TOBIAS på domænet tobiashamann.dk ejes og drives af Tobias Hamann ApS, CVR: 38579142

Levering

Der er gratis fragt på alle ordrer over 500 DKK.

Ved bestilling pakkes ordren indenfor 48 timer. Dette gælder ikke varer, hvor det er angivet, at det er en bestillingsvare med længere leveringstid. Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-2 hverdage efter at ordren er afsendt.

Alle varer sendes med GLS eller PostNord, og leveres så længe lager haves.

Der tages forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.

Fortrydelsesret

Du har 30 dages gratis retur og ombytning på alle varer købt på www.tobiashamann.dk

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, hvor du eller en anden person du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og jeg ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give tydelig besked om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter du har meddelt, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Husk at få en kvittering for indlevering af pakken.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Du mister din fortrydelsesret i følgende tilfælde

Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter jeg den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din returret, refunderer jeg alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor jeg har modtaget besked om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Jeg gennemfører en sådan tilbagebetaling til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Jeg kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil jeg har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Forudbestilling

Hvis du forudbestiller en vare, reserveres beløbet på dit kort og trækkes først, når varen er afsendt fra mit lager. 
Din bestilling kommer i en først-til-mølle-kø, hvilket vil sige, at de der forudbestiller først, også er de første til at modtage varen.
Ventetiden ved forudbestilling kan vare op til tre måneder afhængigt af udbud og efterspørgsel. 

Persondata ved køb

For at du kan indgå aftale med os, har jeg brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Jeg foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos https://tobiashamann.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via mit website, sikrer jeg, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Som kunde hos https://tobiashamann.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til tobias@tobiashamann.dk

Kreditkortoplysninger

Alle kreditkortoplysninger bliver automatisk krypteret. Jeg lagrer ikke disse kreditkortoplysninger.

Kontaktoplysninger

Såfremt du indtaster din e-mailadresse eller dit mobiltelefonnummer accepterer du, at jeg kan kontakte dig pr. mail eller SMS med informationer om din ordre. Bemærk at du accepterer min persondatapolitik, når du benytter dette website og denne webshop.

Konkurrencebetingelser

Du kan kun deltage i konkurrencen én gang per trækning. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Du er med i lodtrækningen om præmierne, når du deltager i den pågældende konkurrence enten per e-mail eller på Facebook og/eller har svaret rigtigt på spørgsmålene. Ved mistanke om snyd har vi ret til at udelukke deltagere af lodtrækningen.

Hvis du vinder

Vinderne af konkurrencen får direkte besked pr. e-mail, og navnene offentliggøres på Facebook eller pr. mail. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt denne offentliggørelse. Vinderne modtager deres præmie i løbet af ca. 14 dage. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer

Deltager du i konkurrencen, skal du huske at opgive alle de personlige oplysninger, der er angivet ved konkurrencen, så jeg kan sende dig eventuelle præmier. Jeg er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl. Jeg forbeholder mig ret til med øjeblikkelig virkning at ændre gevinsterne i en konkurrence eller helt afbryde konkurrencen.

Reklamation

Jeg kontrollerer alle varer inden afsendelse. Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på https://tobiashamann.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Har du en reklamation, bedes du kontakte mig på tobias@tobiashamann.dk som det første. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Du skal registrere din reklamation ved at skrive til mig på tobias@tobiashamann.dk

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse. 

Bemærk! Jeg modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Al handel på denne webshop foregår på dansk. Du kan finde informationer om dine tidligere ordrer ved at logge ind på din profil: https://tobiashamann.dk/login

Alle kan handle hos mig. Du skal dog være fyldt 18 år for at indgå en kreditkøbsaftale gennem feks. ViaBill.

Når du tegner abonnement/betaler med kreditaftale, skal du indtaste fødselsdato, så jeg kan sikrer mig, at du er over 18 år.

En aftale kan altid let annulleres af en forælder, hvis det skulle vise sig at den er blevet indgået af et barn eller ung under 18 år.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til tobias@tobiashamann.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, telefon 41 71 50 00, eller læs mere om dine klagemuligheder på: http://www.kfst.dk, eller på http://ec.europa.eu .

Røremaskine Blender Dehydrator Sous vide Tilbehør Trykkoger VeganMilker
Ankarsrum AKM 6230 | Røremaskine + tilbehør
Blendtec Designer 625 | Blender inkl. twisterkande
Blendtec Pro 800
Bageudstyr Køkkentekstiler
fire knive
TOBIAS knivsæt (4 stk.)
Din indkøbskurv0
Der er ingen produkter i kurven!